Gjenskinn gravminne - gravstøtte i rustfritt stål

Gravstein i rustfritt stål

Gravminne i rustfritt stål. Illustrasjonsfoto fra Lørenskog kirkegård. I bakgrunnen til venstre ser du Lørenskog kirke fra middelalderen.

Foto: Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no

 

Gravminner i syrefast stål

Gjenskinn er en serie eksklusive gravminner i rustfritt stål. Lykter kan settes inn eller monteres fast i det åpne buerommet inne i gravstøtten. Lyktene står skjermet mot vind og vær, og når de er tent skinner lyset stemningsfullt ut gjennom utskjæringene i metallet. Gjenskinn er laget i syrefast stål og ruster derfor ikke. Glansen i metallet holder seg fint i år etter år, og krever ikke mer vedlikehold enn vanlige gravsteiner.

Minnelund

Turid og Gita har også designet minnelunder. På Grefsen kirkegård står en navnet minnelund mellom trærne like innenfor kirkegårdens hovedinngang. Tre store monumenter i syrefast stål med plass til navneplater.

minnelund Grefsen kirkegård, syrefast stål

Minnelund på Grefsen kirkegård. De tre monumentene i syrefast stål har samme stil som de små gravstøttene.

Gjenskinn gravminne - Gita S. Norheim og Turid Uldal

Det er billedkunstnerne Gita S. Norheim og Turid Uldal som står bak de nyskapende gravsteinene. De har samarbeidet om en rekke kunst- og designprosjekter, som for eksempel utsmykning ved Skien kulturskole, Ny-Krohnborg kultursenter (Bergen), Ladegården sykehjem (Bergen).

Min rolle er å bistå med administrering av hjemmesiden, annonsering, fotografering, søkemotoroptimalisering og rådgiving.

 

søkeord gravstøtte etter søkemotoroptimalisering av Webkommunikasjon

 

Gravstein med foto

Gravstein med foto

Illustrasjonsbilde som viser Gjenskinn-designet Rosekrans med hjerte. Navneplaten av herdet glass har et foto i tillegg til teksten.

Les mer om gravsteiner med foto her!

Oppfølging og service langt utenom det vanlige

Mitt store fortrinn er at jeg er en enmannsbedrift – det betyr at mine kunder kan forvente oppfølging og service langt utenom det vanlige.

 

gravstøtte rustfritt stål

Slik ser gravstøttene ut. I tillegg står den på en sokkel som graves ned i jorden. Det er også mulig å bestille en spesialdesignet blomsterramme til blomsterbedet. Vi ordner med godkjennelser og alt det praktiske. Ring Turid Uldal på mobilnr. 482 97 033 for mer informasjon om gravstøttene eller våre minnelunder.

 

Gjenskinn gravstøtte rustfritt stål

Et bilde tatt på kirkegården ved Kviteseid gamle kirke. (Foto: Per-Erik Skramstad)

 

> Gå til Gjenskinns hjemmeside for å finne ut mer!