Cosmo Clinic

Hilde Bjærke

Plastikkirurg Hilde Bjærke under en operasjon av øyelokkoperasjon (tunge øyelokk).

Som senior webredaktør for Cosmo Clinic har jeg ansvaret for alt som har med digital markedsføring å gjøre med hovedfokus på hvordan få besøkende til å bli pasienter.

Min lange erfaring, høye bestillerkompetanse, målrettede innstilling og fokus på konverteringsoptimalisering har vært en viktig faktor for at Cosmo Clinic har blitt landets største enkeltstående klinikk. Takket være at klinikken har landets beste plastikkirurger på sine felt, har de fått overlegent flest (og de beste) anmeldelser på Legelisten.no og Google.

Cosmo Clinic er en klinikk som som ligger i Nydalen i Oslo, med BI som nærmeste nabo. Klinikken tilbyr alt innen plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger. Jeg forsøker å gjøre kundereisen på web så smidig som mulig.

 

 

Tomm Bjærke

Klinikken ledes av plastikkirurg Tomm Bjærke, som jeg har jobbet med siden 2008. Han jobbet da ved det som den gang het Colosseumklinikken (på Majorstua), senere Teres Colosseum og Aleris Colosseum. Tomm Bjærke har spisskompetanse på ansiktsløft, endoskopisk panneløft, laserbehandlinger og brystoperasjoner.

Ved Cosmo Clinic står kvaliteten i høysetet, både hva utstyret, det operasjonstekniske og oppfølgingen angår. Graden av pasienttilfredshet er særdeles høy.

Cosmo Clinic på YouTube

Cosmo Clinic på Instagram

Cosmo Clinic på Facebook

 

Les mer om plastikkirurgi her

Les mer om Cosmo Clinic her

Intervju med Hilde Brunvold Bjærke

 

Konkurransen om pasientene er stor.

 

Bilder jeg har tatt på Cosmo Clinic

Plastikkirurg Thomas Berg.

 

plastikkirurg

 

Botox-behandling av sinnarynken

Illustrasjon på behandling av sinnarynken med Botox. Det er også mulig å benytte Botox i behandling av ansiktslammelser (facialisparese) for å skape et mer symmetrisk ansikt.

(Cosmo Clinic kan dessverre ikke lenger ta imot pasienter med facialisparese.)

 

hudbehandling

 

 

Dermapen

Behandling av ansiktshuden med Dermapen.

 

Nanna Vinje - leppeforstørrelse

Kosmetisk sykepleier Nanna Vinje viser hvorledes en leppeforstørrelse med lip fillers foregår.

 

De vanligste operasjonene

Plastisk kirurgi

 

Kosmetiske hudbehandlinger (såkalte lightbehandlinger)
Disse behandlingene utføres av kosmetiske sykepleiere.

Karkirurgi (åreknuter)

For at man skal få et best mulig kirurgisk resultat, avhenger det meste av plastikkirurgen, og det er viktig at det er god kommunikasjon mellom kirurg og pasient. Pasienten må forstå at det alltid er en risiko for komplikasjoner, og like viktig er det at pasienten får et realistisk bilde av hva som kan utrettes ved den aktuelle operasjonen. Siden plastisk kirurgi i de fleste tilfeller - rekonstruktiv kirurgi unntatt - er unødvendig medisinsk sett, må man grundig veie risiko opp mot det man kan oppnå.

Plastikkirurger ved Cosmo Clinic

 

I 2022 ble Cosmo Clinic kjøpt opp av Akademikliniken, som også driver med plastisk kirurgi.