Om Per-Erik Skramstad / Webkommunikasjon.no

Det er grenseløst mye jeg ikke kan, men jeg er en sabla god webredaktør. Jeg har lang erfaring med å administrere nettsteder, Facebook-sider, Twitter-kontoer og YouTube-kanaler, både for meg selv og kunder. Selv om kjernen i alt jeg gjør er å bygge søkemotorvennlig innhold av høy kvalitet, er målet alltid konvertering. Mine private webprosjekter bruker jeg blant annet til å eksperimentere med søkemotoroptimalisering, noe som også kommer mine kunder til gode.

Mine største (og mest lærerike) prosjekt er de egenutviklede nettstedene Wagneropera.net og Korrekturavdelingen.no. Jeg blogger om dette og hint på Svanesang.no.

Sicilia er en av mine lidenskaper. Mine bilder fra Sicilia finner du på Wondersofsicily.com.

Per-Erik Skramstad, Villa Palagonia

Wagneropera.net er et nettsted med intervjuer og mye informasjon om operakomponisten Richard Wagner.

Korrekturavdelingen.no har jeg bygget opp fra grunnen. Jeg har stått for innhold, struktur, design, redesign, kundebehandling, administrering etc. Det er et kjempeprosjekt som har lært meg mye om innholdsproduksjon, hvordan man kommuniserer på nettet, om søkemotoroptimalisering og webdesign. Men nettstedets suksess er først og fremst at det dekker et stort behov og har et solid innhold som mange ønsker å lenke til. Dette er med på å gi nettstedet meget god synlighet i søkemotorene. Korrekturavdelingen er mitt (private) referanseprosjekt.

Jeg har skrevet en gjør-det-selv-rapport om hvordan man oppnår bedre synlighet på søkemotorene, men den er ikke lenger i salg.

Jeg har nulltoleranse for spam og søkemotorjuks, og deltok en stund på bloggen SEO Spam Cops, der vi skrev om syndere i bransjen.

Arbeidet jeg har gjort for andre, har variert fra enkel webdesign, innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, rådgivning, søkemotoroptimalisering, AdWords-kampanjer og administrering av nettsteder. Jeg har både store og små kunder.

Noen av mine kunder er eller har vært Spitsbergen Travel, Teres Medical Group, Hurtigruten, Hellvik Hus, Storebrand, Coop, Plastikkirurggruppen Stockholm (plastisk kirurgi) og Delphi Fondene.

 

Ring meg på tlf. 909 64 159 hvis du har noe spennende å tilby!