Axo Finans

Jeg har bistått Axo Finans som rådgiver og bidratt med min kjernekompetanse om søkemotorvennlig innhold, lenkestruktur og analyse.  Min erfaring fra bank og finans stammer fra tidligere oppdrag i forbindelse med nye hjemmesider for Delphi Fondene og Storebrand.

Axo Finans opererer i et marked med ekstremt stor konkurranse innenfor både organisk og betalt Google-synlighet. Det betyr høye AdWords-priser og store utfordringer med å rangere bra på søkeord. Under slike forhold er det viktig å se på alle faktorer og forsøke å optimalisere innhold, lenker, nettstedstruktur og viral aktivitet på sosiale medier.

Axo Finans er en formidler av lån uten sikkerhet rettet mot privatmarkedet i Norge. Produktet er et såkalt blancolån med maksimal låneramme på 400.000 kroner og nedbetalingstid fra 1 til 15 år. (Blancolån betyr rett og slett at det er et lån uten sikkerhet; det motsatte kalles for hypotekslån.)

Axo Finans ble etablert i 2009 og har siden vokst til å bli en stor aktør i det norske lånemarkedet. Selskapet er privateid. Eierskap fra banker og finansinstitusjoner er utelukket for å bevare uavhengighet. Samarbeidspartnere i dag er DNB, Bank Norwegian, yA Bank, Santander, Credit Agricole og Bluestep Finans.